Nieuws

ADORP IN HET LICHT; de prijswinnaars
23 december, 2016 - 09:32

Een gezamenlijke actie van VVV en Dorpsbelangen.
Bijgaand sfeerfoto’s van Adorp in het licht.
De winnaars zijn:
Peter Holwerda, De Stelling 13
Bert v.d. Veen, Wierumerschouwsterweg 1
Frits Schiphouwer, Onder de Wieken 4

Gemeente Winsum ontvangt rapport Duurzaam Adorp
15 december, 2016 - 21:40

Donderdag 14 december was er een speciale bijeenkomst in 't Witte Hoes van Dorpsbelangen Adorp met wethouder Harmannus Blok namens de gemeente Winsum. Om 16.00 uur nam de wethouder Blok een rapport in ontvangst waaraan door Dorpsbelangen en de stichting blauwe ogen afgelopen jaren hard is gewerkt om energiewinning, energiereductie en leefbaarheid voor Adorp goed in kaart te brengen. Met dank aan bijdragen van de gemeente Winsum en de provincie Groningen heeft men dit resultaat tot stand kunnen brengen. Maar nu aan de slag, de acties zijn aan Adorp.

Adorpse Kerstmarkt heeft een uitstekende formule
18 december, 2016 - 17:11

De Adorpse Kerstmarkt, georganiseerd door Dorpsbelangen, heeft een uitstekende formule. Dat bleek zaterdag 10 december ook weer eens in dorpshuis Artharpe. Aan de jaarlijkse happening kunnen namelijk zowel organisaties als particulieren deelnemen. Bij de eerste gaat het niet alleen om groepen, die in het dorp en de naaste omgeving actief zijn, maar ook om ideële instanties. Dat zorgt elk jaar voor een goede mix.

ADORP IN HET LICHT
30 november, 2016 - 13:39

Evenals vorig jaar willen we ook dit jaar Adorp rond de kerstperiode weer in het licht zetten.Laten we de komende kerstperiode onze tuin, terras enz. versieren met kerstverlichting.De start is op zaterdag 10 december, aansluitend aan de Kerstmarkt.
Het mag uitbundig, maar dat hoeft natuurlijk niet. Klein kan ook erg mooi zijn.
Sluiting is op 31 december.

Kerstmarkt in Artharpe voor de tiende keer
24 november, 2016 - 09:18

Dorpsbelangen Adorp organiseert op zaterdag 10 december, van 14.00 uur – 18.00 uur in Dorpshuis Artharpe weer een sfeervolle kerstmarkt. Ze viert dit jaar zal haar 2e lustrum. De kerstmarkt in Adorp is inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken fenomeen. Het dorpshuis is op 10 december weer tot de nok toe gevuld met kramen.