Nieuws

Heel Adorp laat de spierballen rollen voor nieuwe Natuurspeelplaats
21 oktober, 2017 - 14:33

Kinderen, ouders, dorpsbewoners en andere vrijwilligers helpen dit weekend mee om alle tegels te verwijderen op het schoolplein van IKC De Wierde. De tegels maken plaats voor een nieuwe natuurspeelplaats voor het hele dorp.

Wie komt er helpen met tegels lichten op de Natuurspeelplaats?
4 oktober, 2017 - 11:04

We zijn weer een stap dichterbij onze mooie nieuwe natuurspeelplaats. Deze herfstvakantie (23-27 oktober) gaat de aannemer aan de slag met het grondwerk. Om het hem een beetje makkelijker te maken gaan we alle tegels van het schoolplein verwijderen. Help je mee? Vele handen maken licht werk.
Op donderdag, vrijdag en zaterdag voor de herfstvakantie gaan we hiermee aan de slag.

Verslag informatieavond Natuurspeelplaats Adorp 31 jan. ‘17
6 maart, 2017 - 23:33

Allereerst willen we jullie allen hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid tijdens de informatieavond over het project 'Natuurspeelplaats Adorp'. Jullie interesse en betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd en jullie input is van groot belang voor het gezamenlijk kunnen realiseren een prachtige natuurspeelplaats in Adorp. Samen zetten we de schouders eronder!
In de bijlage treffen jullie de volledige presentatie, hieronder volgt een verslag van de avond.

Grootse actie schoolplein OBS DE WIERDE
16 augustus, 2015 - 12:55

In de laatste vakantieweek is het schoolplein door ouders en kinderen van de basisschool flink onder handen genomen. De actie, opgezet door Dorpsbelangen, ouderraad en schoolpleincommissie, had tot doel het schoolplein schoon en veilig te maken voor aanvang van het schooljaar. De unieke locatie van school De Wierde is nu behalve schoon en veilig zelfs kleurrijk en uitdagend geworden. Kortom een speelparadijs.