Nieuws

Kerstconcert Hoge & Lage der Aa op 17 december
10 november, 2017 - 18:52

Het koor Hoge & Lage der Aa verzorgt op 17 december een klein en intiem kerstconcert in de kerk van Adorp. Het koor zal een aantal sfeervolle kerstliederen ten gehore brengen, passend in de tijd van het jaar. Kerst is een feest dat je samen viert. Daarom nodigen we dit jaar graag dorpsgenoten uit Adorp, Sauwerd en omstreken uit om een bijdrage aan dit concert te geven.

Keep calm and Viva la Vida
28 maart, 2017 - 23:20

Op 26 maart was het gezamenlijke voorjaarsconcert van Muziekvereniging Adorp, zangkoor Hoge & Lage der Aa, aangevuld met de jeugddrumgroep Prebeat. Jan de Vries kreeg voor 40 jaar muziek in Adorp een oorkonde van de muziekbond en een bos bloemen van eigen vereniging.

Keep calm and Viva la Vida
28 maart, 2017 - 23:19

Op 26 maart was het gezamenlijke voorjaarsconcert van Muziekvereniging Adorp, zangkoor Hoge & Lage der Aa, aangevuld met de jeugddrumgroep Prebeat.

Gezellige kerstmiddag en -avond met Hoge & Lage der Aa op 18 december in Adorp
4 december, 2016 - 15:54

Een mooi versierde kerk, een prachtig kerstverhaal en kerstliedjes gezongen vanuit het hart door het enthousiaste koor Hoge & Lage der Aa uit Adorp. Natuurlijk is er ook ruimte om samen bekende kerstliedjes te zingen. Alle ingrediënten dus om er samen een prachtig kerstfeest van te maken op zondag 18 december in de kerk van Adorp.

Koor Hoge & Lage der Aa bij jubileum en op lentefair
26 mei, 2016 - 10:31

Koor Hoge & Lage der Aa treedt op tijdens Jubileum Culturele Commissie

Op zaterdag 28 mei zal het koor Hoge & Lage der Aa twee keer een optreden verzorgen tijdens het jubileumweekend van de Culturele Commissie. Het eerste korte optreden vindt plaats tijdens de officiele opening van het weekend in Dorpshuis Artharpe. Deze opening begint om 11.00 uur.

‘s Middags is er een optreden in het kerkje van Klein Wetsinge. Bé Kuipers uit Sauwerd vertelt daar een aantal verhalen en het koor zingt aansluitend passende liedjes. Dit optreden begint om 14.00 uur.