Nieuws

Vergeet je je niet aan te melden voor de BBQ en Brunch?
19 juni, 2018 - 21:19

De Adorper kermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus. Het feestweekend van de plaatselijke Vereniging van Volksvermaken gaat traditiegetrouw op vrijdagmiddag van start met een gratis kinderactiviteit.

Ook is er dit jaar een BBQ en zal de traditionele brunch niet ontbreken! Aanmelden kan via de strookjes in de kermiskrant, maar ook via de mail! Stuur de benodigde gegevens van het strookje naar vvvadorp@live.nl!
Kermis 2018Kermis 2018

Vergeten jullie je niet op te geven voor de jaarlijkse fietstocht van VvV Adorp op 27 mei 2018!
7 mei, 2018 - 22:16

Geef u op voor de jaarlijkse fietstocht van VvV Adorp. Deze vindt plaats op zondag 27 mei aanstaande. Dit jaar zijn ook de kleine fietsliefhebbers weer van harte welkom!

Eieren zoeken en Neutenschaiten op 1ste Paasdag
27 maart, 2018 - 21:14

Wie komt ons op Eerste Paasdag helpen met eieren zoeken? Voor de liefhebbers van spelletjes is er het traditionele Neutenschaiten.
Vereniging van Volksvermaken nodigt alle basisschoolleerlingen uit om op Eerste Paasdag eieren te komen zoeken in de speeltuin van speelweide De Molen.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering V.v.V Adorp op vrijdag 9 maart
26 februari, 2018 - 23:18

Het bestuur van de Vereniging van Volksvermaken Adorp nodigt u
van harte uit voor de jaarlijkse ledenvergadering.
Helaas is er iets fout gegaan met het maken van de uitnodiging hierop staat 7 maart vermeld! Dit moet 9 maart zijn excuses hiervoor.

VvV Adorp zoekt nieuwe bestuursleden!
18 januari, 2018 - 00:37

Vind jij het leuk om mee te helpen bij de organisatie van diverse activiteiten in Adorp waaronder de jaarlijkse kermis? De VvV zoekt twee nieuwe bestuursleden!

Zie jij het zitten om samen met de overige, enthousiaste bestuursleden de draad op te pakken? Spreek een van ons dan eens aan. Wij vertellen je graag wat het bestuurswerk bij de VvV precies inhoudt. Wat ervan je verwacht wordt. Heb je belangstelling spreek 1 van ons aan of neem contact op via www.facebook.com/vvvadorp of vvvadorp@live.nl